Hyppää sisältöön
Härmän Liikenne Oy:n Sami Heinimäki ja Ilkan Timo Ranta

17.02.2020

Uutiset

Diginäytöt kiinnittävät huomion paikallisliikenteessä

Seinäjoen paikallisliikenteessä viihdytään nykyään diginäyttöjä katsellen. Ilkka laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan Komia Liikenteen busseihin.

Ilkka ja Härmän Liikenne Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Seinäjoella toimivan Komia Liikenteen bussien diginäytöistä. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda paikallisliikenteen käyttäjille kiinnostavaa sisältöä ja tarjota Ilkan mainostaja-asiakkaille uusi laadukas mainoskanava.

­”Haluamme olla näkyvästi esillä ihmisten arjessa ja palvella sekä sisällöistämme kiinnostuneita kuluttajia että mainostajia. Paikallisliikenteen mainosnäyttöihin panostaminen on luonteva tapa vankistaa asemaamme alueemme kattavimpana markkinoinnin kumppanina”, kertoo Ilkan myyntijohtaja Timo Ranta (pääkuvassa oikealla).

Ilkka tuottaa näytöille sisältöä, myy mainospaikat ja vastaa näyttöjen toimivuudesta.

Matkustajat kiittelevät

”Näytöt ovat yksi osa palveluamme, ihan kuten älypuhelimien latauspisteet, tilavat penkkivälit ja istuinkohtaiset turvavyöt. Näytöillä pyörii sopivassa suhteessa informaatiota paikallisliikenteen aikatauluista, uutissisältöä sekä mainoksia”, kommentoi Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Näyttöjen asentaminen aloitettiin vuodenvaihteessa ja nyt näytöt löytyvät kaikista liikennöivistä paikallisliikenteen busseista. Tähän mennessä saadun asiakaspalautteen perusteella vaikutukset ovat olleet toivottuja.

”Matkustajat ovat kiitelleet, että näytöt ovat mahtava juttu. Ja mitä olen kuljettajilta kuullut, niin matkustajat tosiaan seuraavat näyttöjä tiiviisti”, toteaa Heinimäki.

Puoli miljoonaa silmäparia tarjolla

Vaakaan asetetut 32-tuumaiset näytöt on sijoitettu bussien etu- ja keskiosaan. Näin varmistetaan hyvä näkyvyys kaikille matkustajille. Heinimäen mukaan näytöt tavoittavat vuositasolla n. 500 000 Komia Liikenteen asiakasta.

”Paikallisliikenteen näytöillä mainostamalla yritykset tavoittavat tehokkaasti erityiset nuoret ja työssäkäyvät”, Ranta lisää.

Kaikki on nyt valmista diginäyttöjen täysipainoiselle hyödyntämiselle ja Ilkka on jo käynnistänyt mainospaikkojen myynnin. Kehitystyö tulee kuitenkin jatkumaan.

”Tekniikka mahdollistaa monenlaiset sisällöt, kuten videokuvan ja äänenkin. Lähiaikoina tuomme mahdollisuuden mainosten kohdennukseen paikkatietojen perusteella. Tällöin esimerkiksi myynnissä olevaa asuntoa voidaan mainostaa näytöillä silloin, kun bussi ajaa asunnon ohi”, Ranta visioi.

Oletko kiinnostunut mainostamaan Seinäjoen paikallisliikenteen näytöillä? Ota yhteyttä meihin ja kerromme, miten sinä voisit hyödyntää markkinoinnissasi bussiscreenejä.

FAKTA – Diginäytöt Seinäjoen paikallisliikenteessä:

  • Näyttöjä on kaikissa Komia Liikenteen paikallisliikenteen busseissa.
  • Näytöt tavoittavat vuodessa n. 500 000 kontaktia.
  • Näytöt ovat kooltaan 32-tuumaisia.

Lisätietoja:

Timo Ranta, myyntijohtaja, Ilkka, puh. 050 316 1910
Sami Heinimäki, toimitusjohtaja, Härmän Liikenne Oy, puh. 0400 728 782

Haku