Hyppää sisältöön

16.9.2024 - 12.4.2025

Kampanjat

Alue- ja kuntavaaliehdokas,

Älä odota vuoroasi.
Nyt on asiasi aika.

Sinulla on näkemykset, jonka takana seisot. Meillä on yleisö ja ammattilaisten osaaminen viestin läpimenemiseen. Hyvin suunnitellulla vaalimainonnalla on suuri merkitys vaaleissa menestymiseen. Ja vaikuttavin keino lähteä liikkeelle on viestin kertominen paikallisia asioita uskottavasti käsittelevissä uutismedioissa. Meidän kanssamme pääset kiinni vaikuttavaan monikanavaiseen vaalimainontaan ja -viestintään.

Ilkan mainostajille tarkoitettu verkkokauppa on myös käytettävissäsi. Voit varata kampanjasi mm. lehtiimme, lehtien verkkosivuille ja kaupunkiscreeneille kätevästi mainostajan verkkokaupasta.

Nauti laajaa luottamusta

Kohtaa ihminen ja herätä luottamus. Meillä on tarjota luottamusta herättävä paikallinen mediapaletti, jolla pääset Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan vaaleista kiinnostuneiden äänestäjien arkeen aamukahvipöydästä alkaen. Olet läsnä vaalien parhailla paikoilla, kun sitä oikean valintaa punnitaan. Vaalitiimimme auttaa valitsemaan tehokkaimmat ratkaisut yhdessä mietittyjen tavoitteiden mukaisesti.

Pidä mielessä, että…

  • Suurin osa lukijoista ei ole vielä ehdokastaan valinnut. Vaalipäivään saakka on aikaa vaikuttaa äänestäjiin
  • Sanomalehteä luetaan aktiivisesti vaalien läheisyydessä, ja sitä pidetään luotettavana mainonnan kanavana
  • Sanomalehti koettiin hyödyllisimmäksi vaalimainontakanavaksi
  • Suurin osa (60%) valitsee ehdokkaansa vasta muutamaa päivää ennen vaaleja

Ilkka-Pohjalainen mainonta

Alueellinen uutismedia herättää luottamusta ja viestisi ovat uskottavia. Olet vahvasti läsnä siellä, missä paikallisia asioita käsitellään ja politiikka vahvasti otsikoissa. Ilkka-Pohjalainen tavoittaa laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan yleisön yli 200 000 lukijalla.

*KMT 2022

Kaupunkilehtien ja paikallislehtien mainonta

Kaupunki- ja paikallislehdet luetaan tarkasti ja mainoksesi saa huomiota alueen asioita käsittelevien juttujen yhteydessä. Kaupunkilehtemme Epari ja Vaasa tavoittavat molemmat yli 50 000 ihmistä kaupungistaan. Paikallislehtemme ovat Jurvan Sanomat, Järviseutu, Komiat, Suupohjan sanomat ja Viiskunta.

Advertoriaalit

Advertoriaalissa, eli toimituksellisessa mainosartikkelissa pääset avaamaan omaa persoonaasi ja näkemyksiäsi. Tämä on uskottava ja syvällinen ratkaisu, jonka parissa lukija viettää pitkän ajan. Huolellisesti toteutettuna se kiinnittää huomion, antaa ajattelun aihetta ja jää vahvasti lukijan mieleen. Advertoriaalit onnistuvat kaikissa lehdissämme.

Digilehtien digituotteet

Uutismedian digimarkkinointi on erinomainen tuki painetun lehden mainonnalle ja laajentaa tavoittavuutta entisestään nuorempaan suuntaan. Ohjataan paikallisista asioista kiinnostuneet ihmiset sinun kanavaasi tutustumaan näkemyksiisi.

Digitaalinen ulkomainonta

Tavoitetaan ihmiset myös kodin ja työpaikan ulkopuolelta. Paikallisen näkyvyyden takaavat kaupunkisi screenit niin tapahtumien ytimessä kuin busseissa. Screeneihin soveltuvat ytimekkäät ja visuaaliset viestit herättämään kiinnostus ja muistuttamaan olemassaolostasi.

Kuva- ja videotuotanto

Ammattimaisesti toteutettu video- ja kuvatuotanto mukailevat persoonaasi ja vahvistavat vakuuttavuutta kerronnassa. Videolla pystyt ytimekkäästi esittelemään näkemyksiäsi luontevalla tavalla kerrottuna. Materiaaleja voi hyödyntää laajasti eri kanavissa erilaisissa muodoissa.

Tavoitamme pelkästään uutismedioillamme yli 258 000 pohjanmaalaista tai etelä-pohjanmaalaista joka viikko. Ja juuri niissä kanavissa, mistä politiikkaan ja paikallisiin asioihin liittyvää tietoa haetaan.

*KMT 2023 

Printti- ja digimainosten hintojen alennukset alue- ja kuntavaaliehdokkaille 20–50%

Tarjoamme nyt alue- ja kuntavaaliehdokkaille erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää kampanjoinnissaan jopa 20–50 % alennuksia printti- ja digimainoksista. Tämä on tilaisuutesi kertoa tarinasi laajalle yleisölle tehokkaasti ja kustannustehokkaasti. Hyvin suunnitellulla mainonnalla on ratkaiseva rooli vaalien menestyksessä – varmista, että viestisi erottuu ja vaikuttaa. Varaa mainospaikkasi nyt ja ota askel kohti vaalivoittoa. Kysy lisää tavoittavista vaalimainonnan ratkaisuista asiantuntijoiltamme.

Vaalitiimin nopeat markkinointivinkit vaaleissa menestymiseen

Nyt on sinun äänen aika. Ilkka-vaalitiimi valmiina palvelemaan.

Pyydä paketoitu tarjous vaalikampanjallesi

Olemme sinuun yhteydessä.

Alue- ja kuntavaaliehdokas, nyt on asiasi aika

Alue- ja kuntavaaliehdokas, oletko jo miettinyt, miten tavoitat äänestäjäsi tehokkaimmin ja varmistat, että viestisi erottuu muiden ehdokkaiden joukosta?

Haku