Hyppää sisältöön

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Haemme Ilkan sisäiseen markkinointiyksikköön päämäärätietoista  

Digimarkkinoinnin asiantuntijaa

Tulet osaksi kasvavan konsernimme kompaktia markkinoinnin tiimiä, joka rakentaa uudistuvaa valtakunnallista Ilkka-brändiä ja tekee markkinointiviestintää alueellisen yritysmyyntimme kasvun tukemiseksi. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta B2B-myynnin ja -markkinoinnin yhteistyöstä sekä valmiuksia kehittää digi-, some- ja inbound-markkinointiamme eteenpäin. Osallistut muun tiimin kanssa B2B-markkinoinnin ja -kampanjoiden suunnitteluun ja vastaat markkinointimme toteuttamisesta ja kehittämisestä digikanavissa. 

Vaikka me Ilkalla lähtökohtaisesti pyrimme puhumaan asioista selkokielellä, sinä tiedät, mitä tarkoittavat mm. SEO, MQL, SQL, GDPR, ePrivacy, liidigenerointi, CRM, markkinointi- ja myyntifunneli sekä web-analytiikka ja tuot mukanasi osaamista näistä. 

Mitä pääset meillä tekemään? 

  • Ylläpidät ja kehität markkinointimme automaatiojärjestelmää (HubSpot) sekä huolehdit inbound-markkinoinnin prosesseista, markkinointidatasta, liidigeneroinnista ja nurturoinnista kohti laadukkaita myyntivalmiita liidejä.
  • Vastaat digitaalisten markkinointikampanjoiden datalähtöisestä kehittämisestä ja toteuttamisesta (mm. sähköpostimarkkinointi, laskeutumissivut, automaatiot).
  • Sinulla on ymmärrystä eri datalähteistä ja niiden kokoamisesta yhteiseen raportointinäkymään. Vastaat datan ja analytiikan hyödyntämisestä markkinoinnissa ja kehität markkinoinnin dashboardin käyttöä.
  • Kehität ja ylläpidät markkinoinnin järjestelmien, sovellusten ja teknologioiden välisiä integraatioita (mm. CRM, tapahtuma-/webinaarialustoja, chat yms. työkaluja, joita markkinoinnissa hyödynnämme). 
  • Vastaat nettisivujen kehittämisestä (WordPress) ja verkkosivujen löydettävyyden parantamisesta mm. hakukoneoptimoinnin ja sivuston muun kehittämisen keinoin yhdessä sivuston teknisestä ylläpidosta vastaavan teknologiakumppanimme kanssa.
  • Vastaat kampanjoiden rakentamisesta digikanaviin ja ohjaat somekanaviemme hallinnointia sekä käytön kehittämistä yhdessä muun tiimin kanssa (Meta, LinkedIn, Google).

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävänkuvan, jossa pääset työstämään juuri käyttöön otettua markkinoinnin automaatiojärjestelmää, haastamaan itsesi ja kasvamaan mielenkiintoisten brändien parissa. Tulet mukaan vauhdikkaasti muuttuvaan taloon, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla, kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointieduilla sekä yhteisellä bonusjärjestelmällä. 

Teemme töitä välillä myös kovan paineen alla, joten olemme oppineet toimimaan ketterästi. Silti, kaiken kiireenkin keskellä, huumori on iso osa arkeamme ja pidämme huolen siitä, että töissä on hauskaa. Sen lisäksi, että teemme töitä sujuvasti etänä, tarjoamme sinulle työpisteen ensisijaisesti Seinäjoella tai Vaasassa. 

Kiinnostuitko? Jätä työhakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.11.2022. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään sopivan hakijan löydyttyä eli toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Henna Kiikka (p. 050 502 2977 ja henna.kiikka@ilkka.com). 

P.S. Nyt on oiva tilaisuus päästä tutustumaan mahdollisiin tuleviin työkavereihin. Nappaa kahvikuppi kouraan ja tule linjoille 2.11. klo 15.00–15.30. Vapaamuotoisessa etäkahvittelussa paikasta kiinnostuneiden kanssa turisemassa Tiina, Henni, Antti ja Sami. Lisätietoa löydät Ilkan sometileiltä.

Haku