Hyppää sisältöön

Ilkka-konsernin
työnantajamielikuva

Kysely sulkeutunut, kiitokset osallistujille!
Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

Ilkka-konserni kasvaa ja uudistuu vauhdilla, ja teemme töitä sen eteen, että olisimme arvostettu ja haluttu työnantaja. Olemme aloittaneet Ilkan työnantajamielikuvan kartoittamisen ja tarvitsemme tähän apuasi!

Toivoisimme, että vastaat kyselyyn ja kerrot meille omat ajatuksesi ja näkemyksesi Ilkasta. Kysely teetetään yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) markkinatutkimuspalveluiden kanssa.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Vastattuasi kyselyyn voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa arvomme 10 leffalippua kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken. Yhteystietojasi käytetään vain arvonnassa eikä niitä yhdistetä kyselyn vastauksiin. 

Kysely on sulkeutunut, kiitokset osallistujille! Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

Arvomme osallistujien kesken 10 leffalippua!

Tutkimuksen tavoite

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää Ilkka-konsernin työnantajakuvaa koko konsernitasolla. Tutkimus koostuu sekä sisäisestä että ulkoisesta mielikuvatutkimuksesta.

Edellisen kerran vastaava tutkimus tehtiin keväällä 2021.
Sisäisessä työnantajamielikuvatutkimuksessa selvitetään monipuolisesti mm. yrityksen henkilökunnan näkemyksiä Ilkasta työnantajana, yrityskulttuurista sekä työstä ja työtehtävistä.

Ulkoisessa työnantajamielikuvatutkimuksessa selvitetään vastaavasti potentiaalisten uusien työntekijöiden mielikuvaa yrityksestä työpaikkana ja työnantajana.

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä: Ilkka Oyj, y-tunnus 0182140-9
  2. Palkinto: Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 leffalippua. Finnkinon leffalipun arvo 20 euroa ja Biorexin leffalipun arvo 15 euroa.
  3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua vastaamalla Ilkka-konsernin työnantajamielikuvakyselyyn.
  4. Arvonta: Arvonnan voittajat arvotaan kyselyn päätyttyä ja palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
    Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä siitä, kun hänelle on toimitettu ilmoitus voitosta sähköpostiviestillä, järjestäjä varaa oikeuden suorittaa arvonta uudelleen ja arpoa uusi voittaja. Mikäli voittaja antamat yhteystiedot osoittautuvat virheellisiksi tai puutteellisiksi tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle.
    Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi/palveluksi.
  5. Tietojenkäsittelyperiaatteet: Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei tallenneta mihinkään eikä niitä käytetä muuhun kuin em. arvonnan suorittamiseen.

Haku