Hyppää sisältöön
Prima Power -logo
Videotuotannot

Poikkeustila vaati joustoa ja nopeaa ideointia – valmis video ylitti odotukset

Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla.

”Kun videota oli tarkoitus aloittaa kuvaamaan, iski koronapandemia päälle ja Suomi asetettiin poikkeustilaan. Käsikirjoitus meni uusiksi, ja tässä tilanteessa joustoa sekä uusia ideoita kaivattiin niin tilaajalta (Prima Power) kuin videon tuottajalta (Ilkka). Hyvään lopputulokseen päästiin loistavalla yhteistyöllä”, sanoo Ilkan tuottaja-projektipäällikkö Jaakko Jokela.

Videolla nousevat esiin yrityksen pitkä kokemus joustavien valmistusjärjestelmien valmistajana sekä yrityksen vahva asema kansainvälisillä markkinoilla ja eri teollisuudenaloilla.

”Haastavasta tilanteesta huolimatta projekti eteni ja videosta tuli juuri sellainen kuin toivottiin, jollei parempikin! Ilkan kanssa yhteistyö pelasi hyvin ja tekeminen on laadukasta ja ammattimaista, mikä näkyy hyvin lopputuloksessa”, toteaa Prima Powerin markkinointipäällikkö Piia Pajuvirta.

Mainosvideon videokuvaukset Prima Powerin Seinäjoen tehtaalla toteutti Wave Productionsin Timo Aalto Ilkan käsikirjoituksen ja ohjeistuksen mukaisesti.

Katso yhteistyössä syntynyt video:

Tuottaja: Jaakko Jokela (Ilkka)
Käsikirjoitus: Jenna Koivisto, Matti Hautalahti, Jaakko Jokela (Ilkka)
Videokuvaus tehtaalla: Timo Aalto (Wave Productions)
Editointi ja grafiikat: Matti Hautalahti ja Jenna Koivisto (Ilkka)

Onko yrityksesi vaikuttavaa mainosvideota vailla? Tutustu videotuotannon palveluihimme.

Haku