Hyppää sisältöön

02.02.2023

Uutiset

Kaupunkilehti Seinäjoen Sanomien ilmestyminen päättyy

Ilkka-konserniin kuuluva I-Mediat Oy on päättänyt lakkauttaa kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat. Viimeinen painettu lehti ilmestyi keskiviikkona 1.2.2023.

Uskomme, että keskittymällä yhden alueella toimivan kaupunkilehden kehittämiseen, saamme aikaan parhaan lopputuloksen lukijoiden ja yritysasiakkaiden kannalta. Kaupunkilehtien suosio on ollut kasvussa ja myös yritysasiakkaamme kokevat kaupunkimedian palvelevan hyvin mainoskanavana.

Epari on valtakunnallisesti palkittu ja tunnettu kaupunkilehti. Pystymme tarjoamaan Seinäjoen Sanomien yritysasiakkaille ja yhteistyökumppaneille todella kattavan ja laadukkaan kaupunkimedian. Palvelemme yritysten tarpeita myös muussa markkinoinnissa Ilkka-konsernin kattavalla markkinoinnin ja viestinnän palveluvalikoimalla. Valikoima kattaa palvelut perinteisestä markkinoinnista digitaalisiin keinoihin ja kanaviin saakka.

Toivomme, että olette yhteydessä meihin, mikäli teille herää kysymyksiä ja haluatte lisätietoa markkinointimahdollisuuksista Eparissa tai kaipaatte markkinointiinne uutta näkemystä laajemminkin.

Täältä löydät lisää tietoa Ilkasta yrityksenä ja markkinointikumppanina.

Haku