Hyppää sisältöön

Media-assistentti

Haemme Ilkan yritysasiakastoimintoon MEDIA-ASSISTENTTIAtoistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Oletko sinä asiakkuusmyyntitiimimme uusi, innokas ja asiakaslähtöinen media-assistentti? Työskentelet yritysasiakkaittemme ja sisäisten sidosryhmiemme parissa Seinäjoella ja Vaasassa. Vastaat laskutuksesta, screen-, printti- ja digimainonnan varausten tekemisestä ja aineistojen käsittelystä, julkaistavien lehtien sivunluonnista sekä ilmoitussijoittelusta. 

Odotamme sinulta: 

  • erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja  
  • ymmärrystä ja osaamista myynnin sekä markkinoinnin tarpeista 
  • huolellista ja tarkkaavaista työskentelyotetta 
  • aktiivista, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta myös hektisissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa 
  • tietoteknistä osaamista, kiinnostusta kehittämiseen ja digitaalisiin mainosmuotoihin 
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK) 
  • eduksesi luetaan aikaisempi työkokemus laskutuksesta

Tulet työskentelemään yhdessä erittäin osaavien media-assistenttikollegoidesi kanssa. Nopeasti kehittyvällä media- ja markkinointialalla työskennellessäsi pääset kehittämään myös omaa osaamistasi ja rooliasi: tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Meillä pääset osaksi nopeasti kasvavaa ja uudistuvaa taloa, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduilla. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Seinäjoella tai Vaasassa.

Kiinnostuitko? Jätä työhakemuksesi viimeistään sunnuntaina 1.1.2023. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivan hakijan löydyttyä, eli kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, p. 040 5474 369 tai annaelina.grohn-pitkakoski@ilkka.com. 

Haku