Hyppää sisältöön

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija / AD

Haemme markkinointitiimiimme idearikasta  MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA / AD:TÄtoistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tulet osaksi kasvavan konsernimme markkinoinnin tiimiä, joka rakentaa uudistuvaa valtakunnallista Ilkka-brändiä ja markkinointiviestintää alueellisen yritysmyyntimme kasvun tukemiseksi.  

Vastaat monikanavaisen markkinointimme visuaalisesta ilmeestä ja luot pysäyttäviä kampanjakonsepteja ja muita visuaalisia toteutuksia. Olet luova ideoija, jolta syntyy kampanjatoteutusten lisäksi myös mukaansatempaavaa tekstiä monipuolisesti eri markkinointikanaviin. Vastaat B2B-markkinoinnin ja -kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta apunasi muu markkinoinnin tiimi.  

Odotamme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä näyttöjä vastaavan tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta. 
  • Adoben ohjelmistojen laaja-alaista hallintaa. 
  • Luovuutta, idearikkautta ja erinomaista visuaalisuutta hahmotelmasta lopulliseen toteutukseen saakka. 
  • Tarinankerronnan taitoja – osaat tuottaa idearikkaita tekstejä mm. kampanjoihin, somepäivityksiin, verkkosivuille, artikkeleihin ja mainosteksteihin. 
  • Organisointitaitoja ja kokemusta projektien vetämisestä.
  • Heittäytymiskykyä sekä loistavaa asennetta tarttua asioihin ja edistää niitä. 

Roolissasi menestymisessä saattaa olla avuksi: 

  • kokemus HubSpotista ja WordPressistä  
  • ymmärrys hakukone- ja somemarkkinoinnista 
  • kokemus B2B-markkinointiviestinnästä. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävänkuvan, jossa pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan mielenkiintoisen uuden Ilkka-brändin parissa. Tulet mukaan vauhdikkaasti uudistuvaan ja kasvavaan taloon, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaeduilla sekä yhteisellä bonusjärjestelmällä. 

Tulet osaksi viisihenkistä markkinoinnin tiimiämme, jossa kaiken kiireenkin keskellä ammennamme huumorista ja yhteisistä hetkistä lisää draivia työpäiviin. Sen lisäksi, että teemme töitä sujuvasti etänä, tarjoamme sinulle työpisteen ensisijaisesti Seinäjoelta.

Kiinnostuitko? Jätä työhakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.1.2023. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään sopivan hakijan löydyttyä eli toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Henna Kiikka (p. 050 502 2977 ja henna.kiikka@ilkka.com). 

Haku