Hyppää sisältöön

Järjestelmäasiantuntija

Eläköitymisen vuoksi haemme Ilkan tietohallintotiimiin SeinäjoelleJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana tukitiimiä, joka tarjoaa tiimin vuorokierron mukaisesti päivittäistä käyttäjätukea sisäisille käyttäjille, sekä toimit Seinäjoen toimipisteiden lähitukena. Tulet vastaamaan myös konsernin työasemien sekä mobiililaitteiden hankintojen koordinoinnista sekä yhteistyöstä kumppaneiden kanssa. Lisäksi toimit O365-loppukäyttäjäsovellusten pääkäyttäjänä, seuraten mm. uusia ominaisuuksia ja tiedottaen niistä käyttäjiä.

Tehtävä edellyttää hyvää IT-osaamista, asiakaspalvelutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Työtehtävistä noin puolet on käyttäjätukeen liittyvää ja puolet muuta järjestelmätyötä. Tehtävään sisältyy vaihtelevasti myös muun IT-infran ylläpitoa ja kehitysprojekteja. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella, mutta työtä voi suorittaa osin myös etätyönä. Työtehtävässä on käytössä liukuva työaika.

Meillä pääset työskentelemään modernien IT-teknologioiden parissa johtavilla pilvipalvelualustoilla, ja sinulla on tukenasi osaava IT-ammattilaisten tiimi sekä alan parhaita kumppaneita. Koulutamme asiantuntijoitamme moderniin pilvipohjaiseen työasemien ja palvelimien hallintaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on osaamista useimmista seuraavista aihealueista:

 • Työasemien ja mobiililaitteiden hallinta ja asennukset
 • Microsoft Office 365 -ympäristö
  • Käyttäjien hallinta ja perussovellukset
  • Viestintäsovellukset (Outlook, Teams)
  • Intune (Microsoft Endpoint Manager)
 • Windows-palvelimien hallinta
 • Hyvä yleistietämys Microsoft AD -ympäristöstä
 • Hyvä yleistietämys tietoliikenne / lähiverkkoasioissa
 • Projektityöskentely
 • Hyvä englannin kielitaito

Tiedustelut asiaa hoitavalta Kojoka-rekrytoinnin konsultilta Jouko Karjalaiselta (puh. 0400 721 717, klo 7–17). Hakemuksena pelkkä CV, josta titteleiden alta löytyy tarkennettu työnsisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Potentiaalisten haastattelut aloitetaan nopeasti ja haku loppuu, kun tekijä löydetty.

Ilkka Oyj

Ilkka-konserni on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja, joka tuottaa mediapalveluita, markkinointipalveluita, painopalveluita sekä markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. IT-ympäristömme kehitys on ollut viime vuosina hyvin nopeaa ja hyödynnämme liiketoiminnassamme moderneja IT-teknologioita ja johtavia pilvipalveluja. Digitaalisen liiketoiminnan kehitys on keskiössä ja sen osuus on jo yli puolet liikevaihdostamme.

Konsernin muodostavat emoyhtiö Ilkka Oyj, media- ja markkinointipalveluita tuottava I-Mediat Oy, painotoimintayhtiö I-print Oy ja ohjelmistoalan yritys Liana Technologies Oy. I-Medioiden tytäryhtiöitä ovat B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy, vaikuttajamarkkinointitoimisto somessa.com Oy Ab ja sosiaalisen median toimisto MySome Oy. Myynninmaailman tytäryhtiö on Differo Oy. Liana Technologiesin tytäryhtiöitä ovat Ungapped AB ja Evermade Oy.

Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 49,6 M€ ja henkilökunnan määrä noin 447 henkilöä.

Haku