Hyppää sisältöön

Miten somekanavasi suoriutuvat?

Auditoi, optimoi ja menesty markkinoinnissasi.

Ovatko yritykseni somekanavat tarpeeksi houkuttelevia? Miten erottua massasta? Entä mitä somessa kannattaa julkaista ja kuinka usein? Ilmaisen auditoinnin avulla saat vastauksia kysymyksiisi ja voimme myös tarjota vinkkejä ja strategioita, jotka tekevät sisällöstäsi vetovoimaisempaa.

Miksi somekanavat kannattaa auditoida?

Yrityksesi somekanavien auditointi auttaa sinua selvittämään, miten tehokkaasti eri somekanavat tukevat markkinointitavoitteitasi. Voit tunnistaa suosituimmat aiheet ja ajoitukset sekä tarkastella, mitä sisältöjä voit parantaa ja mitkä sisällöt toimivat parhaiten eri somekanavissa. Auditointi auttaa varmistamaan, että brändisi viestintä ja visuaalinen ilme ovat yhdenmukaisia eri somekanavissa.

Maksuton somekanaviesi auditointi

Syötä alla oleviin kenttiin ne somekanavasi joista haluat raportin, sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Kaikki kentät eivät ole pakollisia, voit pyytää raportin ainoastaan haluamistasi kanavista. Saat meiltä ilmaisen auditoinnin sekä mahdolliset asiantuntijan kehitysehdotukset 1-5 arkipäivän kuluessa.

Huomioithan että kampanja ei ole suunnattu yksityishenkilöiden, vaan yritysten sometilien auditointiin.

Täyttämällä lomakkeen sallit meidän viestivän sinulle saamasi tulokset sähköpostitse. Ilkka.com tarvitsee meille antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstä.

Markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja.

Haku