Hyppää sisältöön
Videotuotannot

Kumppanin avulla Power Oil sai nostetta näkyvyyteen ja rekrytointiin 

Power Oilin uudet verkkosivut ja mainosvideot ovat kasvattaneet yrityksen näkyvyyttä ja auttaneet erityisesti rekrytoimaan uusia säiliöauton kuljettajia. Ilkan asiantuntijoiden avulla sivut ja markkinointimateriaalit saatiin heijastamaan Power Oilin nykyaikaista brändiä. Saman katon alta järjestyvät jatkossakin monipuolisesti kaikki markkinoinnin palvelut.

Härmäläinen Neste-polttoöljyjen sekä dieselin ja voiteluaineiden jälleenmyyntiin ja kuljetukseen erikoistunut yritys on löytänyt Ilkasta luottokumppanin kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Power Oilin yhteyshenkilö Ilkasta löytää sopivat ratkaisut ja asiantuntijat, oli sitten haussa uusi mainosvideo, piristysruiske sosiaalisen median tileille tai yritysilmettä kuvastava roll-up. Yhteistyö on vaivatonta ja säästää toimitusjohtaja ja yrittäjä Sanna Heikkilältä aikaa. 

”Ilkan päästä haluttiin tutustua meihin ja löytää tarpeemme.
Kyllä sen aistii, ollaanko asiakkaasta kiinnostuneita.”

Uusi markkinointimateriaali virkistää nykyaikaista brändiä 

Power Oil oli tehnyt Ilkan kanssa pitkään yhteistyötä paikallislehtien ilmoituksien merkeissä. Digimarkkinointi tuli mukaan kuvioihin vuonna 2021, kun Ilkasta ehdotettiin tapaamista ja yhteistyön syventämistä. Tilannekartoituksessa yrittäjät Heikkilä ja Jari Välikangas sekä Ilkan asiantuntijat tuumivat, että verkkosivut olivat vanhentuneet. Markkinointikäytössä ollut videokaan ei enää vastannut yrityksen todellisia kasvoja. 

Markkinointi-ilmeen kirkastamiseksi Ilkan tytäryhtiö Myynninmaailma kuvasi ja editoi näyttävän videon, jossa parrasvaloihin pääsivät Power Oilin moderni kalusto ja asiakaspalveluasenne. Videolla esiteltiin myös valikoimasta löytyviä uusiutuvia polttoaineita. Samalla Power Oilille kuvattiin laadukkaita kuvia käytettäväksi verkkosivuilla, mainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. 

Ilkka toi verkkosivut tälle vuosikymmenelle WordPress-pohjaa hyödyntäen. Power Oil vastasi sisällöntuotannosta helppokäyttöiseen sivupohjaan. 

”Uudet kotisivut kuvastavat meitä paremmin. Edelliset eivät olleet meidän näköisemme eivätkä kuvastaneet toimintaamme ulospäin”, Sanna Heikkilä kertoo. 

Verkkosivuille päätettiin lisätä myös uusi alasivu rekrytointia varten. Se on poikinut uusia yhteydenottoja ja myös ihan uusia työsuhteita. 

”Erillinen rekryosio kotisivuilla on todella hyvä tapa saada kiinni ne, joita kiinnostaa säiliöauton kuljettajan homma Power Oililla. Vaikka meillä ei olisi sillä hetkellä paikkaa auki, kävijä voi silti ilmaista kiinnostuksensa.” 

Oma yhteyshenkilö varmistaa Power Oilin näköiset ratkaisut 

Power Oil on nyt keskittänyt useita markkinoinnin osa-alueita Ilkan alle. Heikkilän ei tarvitse olla yhteydessä moneen eri tahoon, koska Ilkan konsernista löytyy apu joka tilanteeseen. 

Heikkilä sai esimerkiksi sparrausta sosiaalisen median käyttämiseen yrityksen markkinoinnissa. Power Oilin Instagram-tililtä näkyykin muutos parempaan: omia kuvapankkikuvia ja kuljettajien itse ottamia kuvia yhdistämällä tililtä saa elävän kuvan yrityksen arjesta. 

Äskettäin Power Oil on myös tilannut markkinointimateriaalia Power Truck Show -tapahtumaan. Graafisesta suunnittelusta vastasi Myynninmaailma ja painatuksen julisteille tarjosi I-Print. Aineistosta tuli kerralla juuri sitä, mitä Heikkilä oli visioinut. Uusi videokin on tekeillä, tällä kertaa toiselle kohderyhmälle. 

”Parasta yhteistyössä on, että kaikki löytyy saman katon alta. Meillä on yksi, tuttu yhteyshenkilö, joka tuntee meidät”, Sanna Heikkilä kertoo. 

Yhteyshenkilö Ilya Kereselidze varmistaa, että kaikki sujuu saumattomasti. Heikkilän mukaan yhden yhteyshenkilön malli tuo levollisen olon: hän luottaa siihen, että Ilya hoitaa asiat Power Oilin näköisesti. 

”Kun yritys on tullut tutuksi, yhteistyöstä tulee todella helppoa. Laitan vain Ilyalle viestiä ja kerron, mitä tarvittaisiin. Hän tietää, millainen brändimme on ja mitä me haluamme”, Heikkilä kuvailee. 

Asiantuntijat auttavat kehittämään puhuttelevaa digimarkkinointia 

Yhteistyön ansiosta Heikkilä on voinut keskittyä omaan työhönsä ja jättää markkinoinnin yksityiskohdat ammattilaisten vastuulle. 

”Siihen voi luottaa, että asiantuntemusta löytyy”, Heikkilä vakuuttaa. Hän kertoo olevansa hyvin tyytyväinen sekä käytännön asioihin että työnjälkeen. Yhteyshenkilön suositusten ja ammattilaisten ideoiden avulla hän voi luottaa siihen, että Power Oilin markkinointi puhuttelee ja tavoittaa verkossa ja kasvokkain. 

Heikkilä uskoo, että Ilkan tarjoama ulkopuolinen näkemys ja ammattilaisten taidot ovat kaikille yrittäjille avuksi. 

”Suosittelen Ilkkaa kaikenlaisille yrityksille, jotka haluavat kehittää yrityksensä brändiä ja lisätä myyntiä.” 

Kiinnostaako brändin kirkastus ja merkityksellinen markkinointi? 

Haluatko keskustella digimarkkinoinnin mahdollisuuksista yrityksellesi? Varaa keskusteluhetki Ilkan digitiimin kanssa! Valitse kalenterista sinulle sopiva hetki, syötä yhteystietosi, ja saat meiltä Teams-kutsun. Nostetaan yhdessä markkinointisi uudelle tasolle! 

Haku