Hyppää sisältöön

04.01.2023

Uutiset

Seinäjoen Sanomat osaksi Ilkka-konsernia  

Ilkka-konserniin kuuluva I-Mediat Oy ostaa Seinäjoella ilmestyvän kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat Keskisuomalainen-konsernilta. Seinäjoen Sanomat siirtyy 4.1.2023 tehdyllä liiketoimintakaupalla Ilkka-konserniin.  

Keskisuomalainen-konserni luopuu omasta kaupunkilehdestä Seinäjoella, koska katsoo Ilkka-konsernin pystyvän parhaiten ylläpitämään uutismedian kehitystä alueella.  

Ilkka julkaisee nyt kolmea kaupunkilehteä; Seinäjoen alueella Eparia ja Seinäjoen Sanomia ja Vaasassa Vaasa-lehteä. Kaupunkilehtien suosio on ollut viimevuosina kasvussa ja olemmekin tyytyväisiä, että asemamme kaupunkilehtimarkkinassa vahvistuu entisestään Seinäjoen alueella. 

Seinäjoen Sanomat on nyt osa Ilkan mediapalveluiden tarjoamaa ja se on käytettävissä asiakkaidemme mainos- ja markkinointikampanjoihin. Löydämme tehokkaan tavan mainostaa Ilkan kaupunkilehdissä ja muissa lehdissämme sekä digitaalisissa kanavissamme. Asiakkaita palvelevat tutut yhteyshenkilöt Eparissa ja Seinäjoen Sanomissa eikä muutos edellytä asiakkailta toimenpiteitä.  

Haku