Hyppää sisältöön

Ura Ilkassa

Ilkka työnantajana

Ilkka on tätä kaikkea

Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, Differo Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy.

I-Mediat Oy:n päätuotteita ovat maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen, paikallislehdet Viiskunta, Komiat, Järviseutu, Suupohjan Sanomat ja Jurvan Sanomat, kaupunkilehdet Vaasa ja Epari, lehtien verkko- ja mobiilipalvelut, digitaalinen ulkomainonta sekä markkinointi- ja viestintäpalvelut.

Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Myynninmaailman palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Digitoimisto Digimoguli Oy täydentää Myynninmaailman tarjontaa markkinoinnin digitaalisilla ratkaisuilla. Sisältöstrategiatoimisto Differo Oy auttaa yrityksiä toteuttamaan asiakaslähtöistä markkinointia.

Vaikuttajamediatoimisto somessa.com Oy Ab tarjoaa vaikuttajamarkkinoinnin palveluita kaikenkokoisille yrityksille. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Somessa.comin toimipiste on Vaasassa.

Sosiaalisen median toimisto MySome Oy kasvattaa yritysten liiketoimintaa sisältöjen suunnittelun ja tuotannon, graafisen työn, valokuvauksen ja kohdennetun mainonnan keinoin sosiaalisessa mediassa. MySomen toimipiste on Helsingissä.

Liana Technologies Oy ja sen tytäryhtiö Koodiviidakko Oy tuottavat markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja. Liana Technologies pääkonttori sijaitsee Oulussa ja lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Berliinissä, Dubaissa sekä Hongkongissa.

Liana Technologies ruotsalainen tytäryhtiö Ungapped Ab on vuonna 2006 perustettu markkinointiteknologiayritys, jonka tarjooma keskittyy sähköpostimarkkinointiin, tapahtumanhallintaan sekä kyselyihin. Ungappedin osaaminen on erityisesti järjestöjen ja julkisen sektorin viestinnässä.

Liana Technologies tytäryhtiö Evermade Oy on vuonna 2011 perustettu täyden palvelun digitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen erityisesti verkkosivuja ja verkkokauppoja. Yhtiö on noussut Suomen suurimmaksi WordPress-toimistoksi.

Konsernin tuotantoyhtiö I-print Oy tuottaa kokonaisvaltaisia paino- ja digipalveluja suunnittelusta jakeluun saakka arkki-, digi- ja erikoispainon tuotteiden avulla.

Emoyhtiö Ilkka Oyj sijaitsee Seinäjoella ja se hoitaa yhtymän talous-, sijoitus-, henkilöstö-, kehitys- ja tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut.

Konsernin palveluksessa on keskimäärin 500 henkilöä ja toimipaikkoja Seinäjoen ja Vaasan lisäksi muuallakin Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Toimipaikkoja on Seinäjoen lisäksi Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä ulkomailla Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä

Missio

Informaatio yhdistää

Visio

Ilkka on tiedon ja teknologian taitaja sekä digitaalisen median, markkinoinnin ja teknologian ytimessä.

Arvot

Arvostamme
Uudistumme
Menestymme
Välitämme

Oletko kiinnostunut Ilkasta työpaikkana?

Samalla koulutuksella ja tutkinnolla voi tehdä hyvinkin erilaisia töitä. Videot uratarinoista Ilkassa kertovat monipuolisista työtehtävistä, etenemismahdollisuuksista ja työyhteisöstä eri puolilta konserniamme. Tutustumalla uratarinoihimme voit nähdä, miten paljon erilaisia tehtäviä ja tekijöitä meillä on.

df

Haku