Hyppää sisältöön

Ura Ilkassa

Ilkan työntekijöitä

Merkityksellistä työtä merkityksellisille ihmisille

Meillä rakennetaan olosuhteita, joissa on hyvä olla ja kasvaa. Tarjoamme haasteita ja haasteet tarjoavat kehittymistä. Viimeiset vuodet ovat olleet Ilkalle kasvun aikaa. Olemme kasvaneet paikallisesti toimivasta mediakonsernista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivaksi markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitajaksi.

Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusienkin palveluiden, teknologioiden, prosessien ja toiminnan kehittämiseen. Konsernimme kasvu ja kehittyminen tarjoavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Konsernissamme työskentelee noin 500 asiantuntijaa ja tehtäviä on melkein yhtä monipuolinen kattaus hyvin erilaisilla koulutustaustoilla ja työhistorialla.

ura Ilkassa

Mikä Ilkka?

Ilkka on kasvuhakuinen ja rohkeasti uudistuva konserni, jolla on yli 100-vuoden historia. Olemme kasvaneet sanomalehteä julkaisevasta toimijasta pörssiyhtiöksi, joka palvelee tänä päivänä kuluttajia niin digitaalisissa kuin perinteisissä mediakanavissa ja auttaa yrityksiä menestymään markkinoinnin, myynnin ja teknologiaratkaisujen avulla.

Konsernin liiketoiminta-alueita ovat media- ja markkinointipalvelut, markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalvelut sekä painopalveut. Liiketoimintamme kulmakiviä ovat painetun ja sähköisen median sekä digitaalisten yrityspalvelujen vahva yhdistelmä.

Lue lisää Ilkasta työnantajana ja tutustu tekijöidemme uratarinoihin.

Arvomme

Meille merkityksellistä on toimia sekä arvojemme mukaisesti että rakentaa arvojemme mukaista liiketoimintaa. Vaikka digitalisaatio ja teknologia ovat toimintamme keskiössä, teemme töitä ihmiseltä ihmiselle ja meille tärkeää on hyvinvointi – sen ylläpitäminen ja rakentaminen.

Arvostamme alueellista identiteettiämme ja juuriamme. Osoitamme arvostusta asiakkaillemme ja muille sidosryhmille ja toisillemme kunnioittamalla, kuuntelemalla, kiinnostumalla ja sitoutumalla.

Uudistumme kyseenalaistamalla, kysymällä, innostamalla ja innostumalla, uskaltamalla, tekemällä, verkostoitumalla ja palkitsemalla. Olemme avoimia uusille asioille, uskallamme kokeilla ja myös erehtyä.

Menestymme vaalimalla työn iloa. Olemme motivoituneita ja pidämme osaamisemme ajan tasalla. Luomme menestystä toiminta-alueemme yrityksille ja ihmisille, autamme kasvamaan ja kasvattamaan.

Välitämme toisistamme, pidämme kaverin puolta. Toimimme oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti asiakkaittemme ja työtovereidemme kanssa. Toimimme vastuullisesti ja eettisesti. Kannustamme toisiamme aktiivisesti itsemme, toistemme ja yhteisömme kehittämiseen.

Arvostamme

Uudistumme

Menestymme

Välitämme

Avoimet työpaikat

Jos tarjolla ei ole juuri nyt sinulle sopivia mahdollisuuksia, voit jättää avoimen hakemuksen. 

Työharjoittelu Ilkassa

Oletko edennyt opinnoissasi harjoitteluvaiheeseen? Hae konsernimme yhtiöistä harjoittelupaikkaa tai työharjoitteluun Ilkka Trainee -ohjelman kautta. Tutustu Ilkka Trainee -ohjelmaan ja työharjoitteluun Ilkassa.

Haku