Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

Lehtimainos on ohittamaton tapa tavoittaa alueemme kuluttajat

Sanomalehtimainonta medioissamme on paras valinta silloin, kun haluat tavoittaa laajasti potentiaaliset asiakkaasi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Meiltä löydät yrityksesi tarpeisiin sopivat lehtimainonnan mediatilat ja asiantuntijapalvelut, joiden avulla viestisi tavoittaa alueemme aktiiviset ja ostovoimaiset kuluttajat nopeasti, kattavasti ja tehokkaasti.

Lehdissämme on sivukaupalla ohittamattoman hyviä mainospaikkoja

Tarjoamme rutkasti huomionarvoista ilmoitustilaa maakuntalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi kahdessa kaupunkilehdessä ja viidessä paikallislehdessä. Lehtemme luetaan tarkasti ja näin myös ilmoituksesi saa takuulla ansaitsemansa huomion. Lehdissämme on sivukaupalla ohittamattoman hyviä mainospaikkoja, joita hyödyntämällä lisäät tunnettuuttasi ja saat huomion yrityksesi palveluille ja tuotteille.

Lehtimainonnan monet eri muodot

Sanomalehtimainokset ovat varma ja vakiintunut tapa tehdä yrityksesi mainontaa silloin, kun tahdot tavoittaa kuluttajat ja talouden ostopäätöksiä tekeviä henkilöitä. Tavallisimmin mainontaa tehdään sanomalehden päivittäisten sisältöjen yhteydessä. Lehtimainoksella varmistat yrityksellesi näkyvyyden luotettujen ja luettujen uutisjuttujen sekä muiden toimituksellisten sisältöjen rinnalla. Lehtiemme mainospaikat taipuvat moniin tarkoituksiin ja mainoskokoihin – voit myös sijoittaa mainoksesi lehden tiettyyn osioon ja siten kohdistaa viestisi lukijoiden kiinnostusten kohteiden mukaan.

Sanomalehtimainonta voi olla myös rajoja rikkovaa! Toisin kuin monesti luullaan, sanomalehteen tulevan mainoksen suunnittelussa ei ole pakko pitäytyä palstojen määrittelemissä leveys- ja korkeusrajoitteissa. Erikoisemmalla mainoskoolla ja -paikalla yrityksesi voi erottautua aidosti edukseen. Sanomalehtimainonta mahdollistaa myös esimerkiksi ympyrän muotoiset ja koko aukeaman kokoiset mainosmuodot. Toisaalta tarjoamme yrityksellesi halutessasi myös mahdollisuuksia hyödyntää mainonnassa hieman erikoisempia sijoitteluja, kuten mielipidesivun pallo- tai kulmamainospaikkoja.

Haluatko, että yrityksesi viesti varmasti huomataan? Esimerkiksi lehtiemme etusivut sekä keskiaukeamat liitteineen tarjoavat huomioarvoltaan todella merkittäviä mainospaikkoja. Sanomalehtiemme etusivuilla nostat viestisi päivän ykkösuutisten rinnalle. Keskiaukeamien erilaiset liitteet ovat puolestaan kätevä keino esimerkiksi isompien tapahtumien tai vaikkapa tarjouskampanjoiden markkinointiin.

Tutustu lehtiemme mediakortteihin tai käänny asiakaspalvelumme puoleen – lehtiperheemme sivuilta löytyy yrityksellesi taatusti sopiva mainospaikka, jolla viet viestisi perille.


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku